Totaal goederen 0
 Afrekenen
BOSE L1 Compact System Minimaliseren

BOSE L1 Copmact System Gallery

BOSE heeft een nieuwe telg aan de Bose L1 productlijn toegevoegd: De BOSE L1 Compact Portable Line Array System. Deze is naast de meest betaalbare ook de meest draagbare Bose L1. Doordat ze ontworpen is voor kleinere gelegenheden en clubs kun je de BOSE L1 compact in één keer dragen en binnen één minuut opbouwen.

De nieuwe BOSE L1 Compact system combineert versterker, monitor, PA, mixer en EQ in één compleet audio systeem klaar om rechtstreeks verbonden te worden met een instrument of microfoon. Of als je wilt, een iPod, computer, mp3 speler of elke andere audio apparatuur. Net zoals de andere L1 systemen gebruikt de L1 Compact de originele BOSE Cylindrical Radiator loudspeaker, het systeem dat de wereld liet kennismaken met de unieke benadering van muziekversterking. De nieuwe BOSE L1 Compact is ontworpen om veel van de bekende prestaties van het L1 systeem voor een groter publiek beschikbaar te stellen.

De BOSE L1 compact is ook volledig compatible met de BOSE T1 ToneMatch audio engine welke muzikanten een uitgebreide bibliotheek aan ToneMatch presets, Bose zEQ mogelijkheden en een verzameling van studio-kwaliteit effecten en processoren geeft.

BOSE L1 Compact de meest draagbare en betaalbare L1 systeem

 

BOSE L1 Compact System BOSE L1 Compact vloer speaker BOSE L1 Compact System- Meest draagbare en betaalbare L1 System BOSE L1 Compact- Draagbaar