Totaal goederen 0
 Afrekenen
Wharfedale Pro EVP-X15 Minimaliseren

Wharfedale EVP-X15 aanbieding

De Wharfedale Professional EVP-X15 luidspreker maakt deel uit van de nieuwste ontwikkeling binnen de zeer succesvolle EVP-S familie.
Wij hebben er een groot aantal van ingekocht om zo tot een waanzinnige aanbieding te komen...

Lees verder over de Wharfedale Pro EVP-X15 aanbieding >

BOSE L1 Compact System Minimaliseren

BOSE L1 Compact SystemBOSE heeft een nieuwe telg aan de BOSE L1 productlijn toegevoegd: De BOSE L1 Compact Portable Line Array System. Deze is naast de meest betaalbare ook de meest draagbare BOSE L1. Doordat ze ontworpen is voor kleinere gelegenheden en clubs kun je de BOSE L1 compact in één keer dragen en binnen één minuut opbouwen.

Lees verder over de BOSE L1 Compact System

Roland TD-4K digitaal drumstel Minimaliseren

Spelplezier, intuïtief te gebruiken, perfect om te oefenen
De TD-4K biedt een realistische "feel" en heel wat mogelijkheden voor z'n verrassend lage prijs. Met een V-Pad (met gaasvel) als snare kan de TD-4K zelfs door de wol geverfde drummers bekoren.
Kom snel luisteren en/of spelen want dit drumstel staat demonstratieklaar in de winkel.

Lees verder over de Roland TD-4K 

Spear Gladius-SP Minimaliseren

Spear Gladius-SPWow, wat een unieke gitaar! Dat is het eerste wat mij te binnen schiet als je deze gitaar in je handen krijgt. Door de houtstructuren die op elke gitaar zo anders zijn krijg je het gevoel alsof het een custom gitaar betreft.

Lees verder over de Spear Gladius SP

Medeli Digitale Piano Minimaliseren

Medeli Digitale PianoAls eerste in Europa kregen wij de nieuwe digtale piano's van Medeli binnen. De Medeli SP5100 en Medeli SP5500. Deze twee piano's kunnen zowel voor thuis als op het podium gebruikt worden. De piano's staan klaar, de koffie staat klaar, waar wacht u op!?  :-)

Lees verder over de SP5100
Lees verder over de SP5500

Medeli DD506 Digitaal Drumstel Minimaliseren

Medeli DD506 Digitaal DrumstelMedeli breidt de collectie digitale drumstellen uit met deze splinternieuwe DD506! De DD506 is ontworpen op basis van de DD505 en uitgevoerd met een aantal revolutionaire nieuwe speelmogelijkheden die drummers zeker zullen aanspreken.

Bij het spelen op trommels en bekkens zijn er bij een akoestisch drumstel verschillende nuances mogelijk. Deze nuances zijn met de pads van de DD506 nu ook mogelijk.
Kom en ervaar het zelf, deze set staat demonstratieklaar!

Lees verder

Wauw!: Roland HD-1 V-Drums Minimaliseren

Roland_HD-1_small.gifDe V-Drums van Roland zijn de populairste elektronische drums van het moment. Maar wat als je hetzij geen plaats, hetzij geen budget hebt om te delen in de V-Drums-pret? Dan kies je voor een Roland HD-1 digitaal drumstel. Hij is gebaseerd op de technologie van zijn grote broers, maar nóg eenvoudiger te gebruiken. Bovendien is hij muisstil, wat aan de nieuwe klopper, de gedempte tompads en het vel van de snare te danken is.

LET OP: kopers van de Roland HD-1 hebben recht op 1 maand gratis drumlessen op www.drumacademie.nl

Lees verder

Engl Sovereign 100 Minimaliseren
"Nieuw en verbeterd" het klinkt als een wasmiddel reclame maar dat is het zeker niet! De nieuwe Engl Sovereign 100 klinkt echt lekkerder! Strak en diep laag, mooie harmonische klanken en top dynamiek zorgen ervoor dat zowel moderne als vintage gitaar geluiden perfect worden weergegeven. De Sovereign is verkrijgbaar in een 1x12" combo (E365) en een 2x12"combo (E368). Met 100 watt, 4 kanalen, natuurlijk buizen, Reverb, noise-gate, MIDI, XLR aansluitingen, etc. etc. is 'ie ook nog een lekker compleet!
Kom snel eens luisteren!

 

ENGL Sovereign 100

Speciale Van Vlietmuziek prijs:

 • E365 € 2065,-
 • E368 € 2245,-
 • Medeli Digitaal Drumstel DD-505 Minimaliseren

  DD505-image.gifNieuw bij Van Vliet Muziek:
  Elektronisch drumstel DD-505 van Medeli voor de waanzinnige prijs van € 499,-. Dit digitale drumstel staat klaar om te proberen. Komt deze zien, horen en bespelen!

  Lees verder

  Handig: Gitaarakkoorden
  Soms erg handig om bij de hand te hebben: Klik hier voor onze online gitaarakkoorden web app
  Zoek in onze winkel Minimaliseren
  Geavanceerd zoeken