Totaal goederen 0
 Afrekenen
Historie
Gebroeders Van VlietHet begon allemaal met vader Van Vliet. Hij was eigenaar van de 1e Woerdense Muziekschool en verkocht toen al aan zijn leerlingen nieuwe instrumenten vanuit de leskamer. Al snel begon hij met zoon Gert een muziekwinkel(tje) in het centrum van Woerden. Nu 45 jaar later, bestaat Van Vliet Muziek uit twee panden aan de leidsestraatweg. Eén winkel vol met alles wat te maken heeft met toetsinstrumenten: keyboards, piano's, digitale piano's, synthesizers en orgels. In het andere naastgelegen pand kun je verdeeld over twee verdiepingen alles vinden betreffende gitaren, profesionele geluidsapparatuur, bladmuziek, slag en blaasinstrumenten. Er is een ruime keuze in klassieke en western-gitaren terwijl elektrische gitaren ook ruim vertegenwoordigd zijn. Al met al een breed assortiment, waarbij opvalt dat bij Van Vliet Muziek service en aandacht hoog in het vaandel staat!   

 

In 2004 vierde Van Vliet Muziek het 30 jarige jubileum met een indrukwekkende theatershow in het woerdense theater "De Kloostertuin". Klanten, vertegenwoordigers van toen en nu, vrienden, het was een bijzonder feest waarbij nogmaals duidelijk werd dat er meer is dan alleen muziekinstrumenten verkoop bij Van Vliet. We zullen eerdaags videobeelden van dit feest op de website plaatsen.

 

Van Vliet Muziek in 2014, 40  jaar een familiebedrijf met een landelijke bekendheid en bereik in het hart van Nederland. 

45 JAAR VAN VLIET MUZIEK, een muziek-totaalzaak met een brede uitstraling. Wat ooit begon op 8 februari 1974 in een klein pand, in 45 jaar een begrip gemaakt van Van Vliet Muziek.