Van Vliet Muziek is een echte winkel met muziekinstrumenten en een begrip in de regio Midden Nederland
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Snaarinstrumenten / Elektrische gitaar /

Digitech Vocalist Live 3

Digitech Vocalist Live 3 in de winkel Digitech Vocalist Live 3 Digitech Vocalist Live 3 achterzijde Digitech Vocalist Live 3
Digitech Vocalist Live 3 in de winkel Digitech Vocalist Live 3 Digitech Vocalist Live 3 achterzijde Digitech Vocalist Live 3
Digitech Vocalist Live 3
Wat zou je er van vinden als je nog twee backing vocalisten in je gig-bag had zitten?

Standaard levertijd

Dit product is niet meer leverbaar

€ 150,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Aanbieding: Digitech Vocalist Live 3 


Dus je bent je winkel aan het opruimen en dan kun je nog wel eens wat vinden. Zo ook deze twee Digitech Vocalist Live 3! Misschien wel vergeten dat we deze nog hadden liggen in de winkel, maar als zang-harmonie-effect zeker niet vergeten!

Dus wie heeft er zin in een klein liedje? Driedelige harmoniezang is waar dit over gaat: uw stem plus twee andere, gegenereerd door de ingebouwde musIQ-technologie, een handelsmerk van 3dB Research Ltd. Sluit daarvoor gewoon je gitaar en een zangmicrofoon aan op de Live 3 en hij gebruikt je zang- en gitaarakkoorden om twee extra stemmen te creëren. En echt, er is geen programmeercursus voor nodig! Yeah!

U kunt één van de zes interval-toonhoogtes selecteren voor de harmonieën op beide secundaire voices. De exacte intervallen zijn niet gespecificeerd omdat ze enigszins variëren, afhankelijk van het akkoord dat je speelt, maar de labels geven je het idee: bas, lager, laag, dubbel (unisono), hoog, hoger en octaaf.
U kunt meer mannelijke of vrouwelijke harmonieën kiezen, en of u er één of beide hoort. Je zou dus twee virtuele meisjes kunnen hebben die hoog zingen, twee kerels die laag zingen, een meisjesjongen in koor of een andere combinatie.

U kunt uw instellingen opslaan in maximaal vijf gebruikerspatches, elk met voetschakelbare A- en B-partopties. Zo kun je bijvoorbeeld alleen de verzen zingen, de brug met een enkele harmonie en vervolgens de refreinen met beide harmonieën voor een volledig effect.

Vocalist heeft een 'humanize'-knop toegevoegd, die de toonhoogte en timing van harmonienoten losser maakt. Je krijgt ook real-time toonhoogtecorrectie, die werkt op een chromatische toonladder van 12 tonen - het kiest de harmonienoot en verankert deze daar mechanisch met een sprong, dus doe rustig aan met het glissando en vibrato, anders kan het een beetje komisch klinken. (Cher / AutoTune / Vocoder-achtig, maar dat kan ook juist ne effect zijn dat je zoekt!!)

De Live 3 is ook een dual-source voorversterker voor zang en gitaar voor aansluiting op een PA. Als zodanig krijg je ook een aantal handige tools, waaronder een compressor, een warmtecontrole voor het toevoegen van grit in de stijl van buizenvoorversterkers, tweebands EQ, laag uitgesneden filter en een instelbare noise gate.
Daarnaast zijn er ook drie reverb-instellingen, plus vijf vertragingen variërend van 90 tot 750 ms voor zang en optioneel chorus voor de gitaar. De gitaaringang heeft ook ingangen met hoge en lage gevoeligheid om met verschillende pickupsterktes om te gaan.

De Live 3 kan het gitaarsignaal met de zang of apart sturen, wat handig is want geen enkele geluidsman wil gitaar en zang op hetzelfde kanaal. Wat je echter niet kunt doen, is de harmoniezang apart van de hoofdstem sturen, zodat je de beslissing over de mix via het bovenpaneel kunt beslissen.

Maar zoals wellicht al duidelijk geworden, een fantastisch apparaat voor een nog fantastischer prijsje! (twee stuks dus!)

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Fotogalerij

Geluid boven in derde pand

Muziek nieuws

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies