Van Vliet Muziek is een echte winkel met muziekinstrumenten en een begrip in de regio Midden Nederland
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Toetsen / Digitale piano /

Kawai ES520 digitale piano

Kawai ES520-B Digitale piano Kawai ES520 met HM-5 Kawai ES520 met statief HM-5 en pedalen F-302 Ook verkijgbaar in wit
Kawai ES520-B Digitale piano Kawai ES520 met HM-5 Kawai ES520 met statief HM-5 en pedalen F-302 Ook verkijgbaar in wit
Kawai ES520 digitale piano
Kawai ES520-B zonder onderstel

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 1.319,00
€ 999,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Kawai ES520 digitale piano

De "kleine broer" van de Kawai ES920 overtuigt door dezelfde basisconfiguratie en een nog geringer gewicht. Met slechts 14,4 kg is de ES520 extreem gemakkelijk te transporteren. Aan hoogwaardige uitrusting en features wordt echter niet gespaard. RH-C klavier, PHI klankopwekking, Rhythm Section en Bluetooth Audio/MIDI zijn aan boord evenals de mogelijkheid tot optionele GFP-3 pedaalaansluiting. De ES520 gebruikt hetzelfde uitstekende luidsprekersysteem als de ES520 en nodigt u via functioneel Bluetooth Audio uit om uw muziek playlists in de beste kwaliteit te genieten. De Kawai ES520 is ook verkrijgbaar in het wit.

Kawai ES520 kenmerken

  • Responsive Hammer Compact II klavier met toetsen met genuanceerde gewichten en 3-voudige sensoren.
  • Progressive Harmonic Imaging sound technologie met 88 toetsen stereo sampling.
  • 34 authentieke sounds, incl. akoestische piano’s, elektrische piano’s, orgels, strijkers, bassen enz.
  • Moederbord en versterker in samenwerking met Onkyo ontwikkeld, 40 W luidsprekersysteem.
  • Bluetooth MIDI en audio functionaliteit voor draadloze communicatie en audio playback.
  • Standaard MIDI, USB to Host/Device, Audio In/Out.
  • Intuïtive bediening met OLED display.
  • Modern afgerond design en lichte kast met een gewicht van slechts 14,5 kg.
  • Optioneel passender HM-5 design-standaard en F-302 3-voudige pedaaleenheid, aansluitmogelijkheden van GFP-3 3-voudig pedaal.

 

"Responsive Hammer Compact II" klavier met hamermechaniek


Het nieuwe Responsive Hammer Compact II (RHC II) klavier werd ontwikkeld om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren. Het klavier is gegradueerd van gewichten voorzien (net als bij een akoestische piano is de aanslag van de toetsen in de bas iets zwaarder dan in de discant) en het oppervlak van alle 88 toetsen is iets gematteerd, hetgeen een betere controle over het spelen mogelijk maakt. Zoals bij alle andere klaviermechanieken van de Kawai digitale piano´s is ook het Responsive Hammer Compact II klavier van een 3-sensorsysteem voorzien, waarbij de sterkte van de aanslag door de beweging van de hamers berekend wordt en daardoor de pianist een zeer natuurlijk speelgevoel heeft.
Het RHC II klaviermechaniek geeft ook ervaren pianisten de mogelijkheid hun emotionele spel tot uitdrukking te brengen … van het zachte pianissimo tot het krachtige fortissimo.
 

Imponerende klanken opgenomen van de Kawai concertvleugels


De ES520 reproduceert de schitterende klank van de Kawai concertvleugels SK-EX en EX. Alle 88 toetsen van deze buitengewoon fraaie vleugelmodellen werden in een gecompliceerde procedure opgenomen en geanalyseerd. De unieke karakteristiek van iedere afzonderlijke toon en de grote dynamische omvang van de klanken geven de pianist de mogelijkheid om zijn emotionele spel uit te drukken … van het zachte pianissimo tot en met het krachtige fortissimo. Met de geïntegreerde Virtual Technician functie laat zich het klankkarakter van de akoestische pianoklank zeer eenvoudig veranderen. Zo kan men bijv. de intensiteit van de snaren- en demperresonantie of ook het geluid van de terugvallende hamers instellen. Een dergelijke persoonlijke instelling kan dan nog van een galmeffect worden voorzien, dat aan de klank een extra ruimtelijke diepte verleent.
 

Grote keuze aan klanken


Naast de USB-to-host aansluiting en de MIDI aansluitingen is de ES520 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw ES520 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten.

 

Bluetooth audio/midi


Naast de USB-to-host aansluiting en de MIDI aansluitingen is de ES520 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw ES520 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten.

Kawai ES520 Bluetooth mogelijkheden

Of benut toch eenvoudig de Bluetooth Audio interface. Verbind heel simpel uw smartphone met de ES520 en u kunt meteen van al uw muziek direct via het luidsprekersysteem van de ES520 genieten. Dit bespaart de extra aanschaf van een bluetooth luidspreker en het klinkt fantastisch. Dit is in het bijzonder aan te bevelen bij Playalongs.
 

Automatische begeleidingsstyles


De Rhythm Section van de ES520 bevat automatische begeleidingsarrangementen, passend bij talrijke muziekstijlen. De 100 arrangementen bestaan uit slagwerk, bas, gitaar, orgel enz. en geven de musicus de mogelijkheid - dankzij de geïntegreerde instrumentale band - tot een nog levendiger spel.
 

Omvangrijke aansluitmogelijkheden


De ES520 beschikt over een aantal aansluitmogelijkheden zoals bijv. audio-uitgangen (LINE OUT) voor het aansluiten aan een versterker in grotere ruimtes (bijv. in kerken of scholen). Met de aansluitingen MIDI IN/OUT en USB to Host is een flexibele verbinding met computers of andere MIDI-apparaten mogelijk. Dankzij de stereo-ingang (LINE IN) laat zich bijv. de audio-uitgang van een laptop of een tablet-computer direct aan de ES520 aansluiten en via de ingebouwde luidsprekers weergeven.

Kawai ES520 aansluitmogelijkheden
 

Accesoires

 

Voor de ES520 zijn de volgende optionele toebehoren verkrijgbaar: 

De HM-5 standaard is perfect op het design van de ES520 afgestemd. Bovendien kan de HM-5 standaard door de extra montage van de drievoudige pedaaleenheid F-302 tot een volwaardige digitale piano worden uitgebreid. 
Zie hiervoor de bundelprijzen in het optie menu 

Transporteer uw ES520 altijd veilig met de Kawai SC-1 softbag.

Het 3-voudige pedaal GPF-3 breidt uw ES520 ook op het podium uit. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Fotogalerij

Geluid boven in derde pand

Muziek nieuws

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies