VAN VLIET MUZIEK, een muziek-totaalzaak met een brede uitstraling. In 45 jaar een begrip gemaakt in Woerden en omgeving
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Toetsen / Digitale piano /

Kawai ES920 digitale piano

Kawai digitale piano ES920 Kawai ES920 met onderstel thui Kawai ES920 digitale piano Kawai ES920 digitale piano Kawai ES920 digitale piano Kawai HM5 onderstel ES920 ES520 Kawai ES920 digitale piano met meubel Kawai ES920 digitale piano Kawai ES920 digitale piano ES920 Digitale kawai piano Kawai ES920 digitale piano Kawai F-302 pedalen voor ES920 en ES950
Kawai digitale piano ES920 Kawai ES920 met onderstel thui Kawai ES920 digitale piano Kawai ES920 digitale piano Kawai ES920 digitale piano Kawai HM5 onderstel ES920 ES520 Kawai ES920 digitale piano met meubel Kawai ES920 digitale piano Kawai ES920 digitale piano ES920 Digitale kawai piano Kawai ES920 digitale piano Kawai F-302 pedalen voor ES920 en ES950
Kawai ES920 digitale piano
Voor thuis, op het podium of waar dan ook, imponerende klanken opgenomen van de concertvleugels van Kawai. Verkrijgbaar als los klavier of met meubel onderstel.

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 1.549,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Kawai ES920 digitale piano


De ES920 is het perfecte instrument voor uw muziek – thuis of op het podium. Compact, licht en door een modern design gekenmerkt, vindt de ES920 in iedere ruimte zijn plaats. Het RHIII klavier, schitterende HI-XL sounds en een intuïtive bediening via de OLED Display laten geen wensen onvervuld. Ook het nieuw ontwikkelde, extra grote luidsprekersysteem dient niet alleen voor de optimale klankweergave, maar biedt tevens de mogelijkheid als Bluetooth Audio luidspreker voor uw smartphone te worden benut. Gecombineerd met de optimale design-standaard en een pedaaleenheid wordt uw ES920 een allrounder die niet alleen optisch bekoren kan. Bovendien overtuigt de ES920 in vergelijking met zijn voorganger met een met 5,5 kg gereduceerd totaal gewicht van slechts 17 kg. Overige features zoals registraties, 4 EQ faders en gemakkelijk te bereiken aansluitingen zijn kleine, maar fijne details op weg naar een optimale performance. Het hoogwaardige F10H pedaal is robuust en heeft door optische sensoren geen onderhoud nodig.

 

"Responsive Hammer III"-mechaniek met Ivory touch toetsenoppervlak en drukpuntsimulatie


Het nieuwe Responsive Hammer III (RHIII) mechaniek beschikt over verschillende vleugelmechaniek eigenschappen die absoluut noodzakelijk zijn voor het omzetten van een realistisch bewegingsverloop. Niet op de laatste plaats dankzij de precieze 3-sensor-technologie kan de musicus rekenen met een zeer natuurlijk speelgevoel. Door het verschil in gewicht in de zones van het klavier ontstaat een echt vleugelgevoel. Bovendien zijn in alle toetsen gewichten aangebracht en werd het gewicht van de hamers nieuw berekend teneinde een nog betere balans tussen een duidelijk fortissimo (zonder dat vermoeidheid optreedt) en een perfecte controle in het pianissimo mogelijk te maken.
Bovendien beschikt de digitale piano ES920 over „Ivory Touch“ toetsenoppervlakken van Kawai. Deze ondersteunen het spel doordat ze de vochtigheid van de vingers absorberen. Verder is het ES920 klavier met een drukpuntsimulatie uitgerust, die voor een perfecte controle bij het pianissimo spelen zorgt.

Kawai ES920 digitale piano hammer action

 

Imponerende klanken opgenomen van de Kawai concertvleugels

De ES920 reproduceert de schitterende klank van de Kawai concertvleugels SK-EX, SK-5 en EX. Alle 88 toetsen van deze buitengewoon fraaie vleugelmodellen werden in een gecompliceerde procedure opgenomen en geanalyseerd. De unieke karakteristiek van iedere afzonderlijke toon en de grote dynamische omvang van de klanken geven de pianist de mogelijkheid om zijn emotionele spel uit te drukken … van het zachte pianissimo tot en met het krachtige fortissimo. Met de geïntegreerde Virtual Technician functie laat zich het klankkarakter van de akoestische pianoklank zeer eenvoudig veranderen. Zo kan men bijv. de intensiteit van de snaren- en demperresonantie of ook het geluid van de terugvallende hamers instellen. Een dergelijke persoonlijke instelling kan dan nog van een galmeffect worden voorzien, dat aan de klank een extra ruimtelijke diepte verleent.

Kawai Concertvleugel
 

Grote keuze aan extra klanken

Naast de realistische klanken van akoestische piano´s beschikt de ES920 over een omvangrijke keuze aan klanken, zoals bijv. E-piano, hammond- of kerkorgel, strijkers, koor, die voor de musicus een zeer afwisselend spel in de meest uiteenlopende genres mogelijk maken. De Dual modus maakt het gelijktijdig spelen van twee verschillende klanken (bijv. vleugel en strijkers) op het klavier mogelijk, terwijl de split- resp. 4-handig modus een verdeling van het klavier in een linker en rechter gedeelte mogelijk maakt. De betreffende volumebalans laat zich snel en eenvoudig met een druk op een knop instellen.
 

Bluetooth audio/midi

Naast de USB-to-host aansluiting en de MIDI aansluitingen is de ES920 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw ES920 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten.

Of benut toch eenvoudig de Bluetooth Audio interface. Verbind heel simpel uw smartphone met de ES920 en u kunt meteen van al uw muziek direct via het luidsprekersysteem van de ES920 genieten. Dit bespaart de extra aanschaf van een bluetooth luidspreker en het klinkt fantastisch.
 

Automatische begeleiding styles

De Rhythm Section van de ES920 bevat automatische begeleidingsarrangementen, passend bij talrijke muziekstijlen. De 100 arrangementen bestaan uit slagwerk, bas, gitaar, orgel enz. en geven de musicus de mogelijkheid - dankzij de geïntegreerde instrumentale band - tot een nog levendiger spel.
 

USB to device functionaliteit met mp3/wav opname en weergave

Het model ES920 is uitgerust met USB aansluitingen die u niet alleen de mogelijkheid bieden om MIDI gegevens met een aangesloten computer uit te wisselen. Zo kunt u bijv. ook gegevens direct op een USB geheugenmedium opslaan of van een geheugenmedium direct in het instrument laden. Deze USB to Device functionaliteit maakt het opslaan mogelijk van registratieplaatsen en songs (die in het interne geheugen van de ES920 werden opgeslagen) op een extern geheugenmedium of het afspelen van daarop opgeslagen MIDI-files (SMF) direct met het instrument zonder extra hardware nodig te hebben. Ook het directe afspelen van songs van uw lievelingskunstenaars in het MP3- of WAV-formaat is mogelijk. U kunt ook uw eigen spel in het MP3- of WAV-formaat opnemen en bijvoorbeeld aan uw vrienden per e-mail sturen, de songs op een smartphone of een computer beluisteren of op uw computer op cd branden.
 

Omvangrijke aansluitmogelijkheden

De ES920 beschikt over een aantal aansluitmogelijkheden zoals bijv. audio-uitgangen (LINE OUT) voor het aansluiten aan een versterker in grotere ruimtes (bijv. in kerken of scholen). Met de aansluitingen MIDI IN/OUT en USB to Host is een flexibele verbinding met computers of andere MIDI-apparaten mogelijk. Dankzij de stereo-ingang (LINE IN) laat zich bijv. de audio-uitgang van een laptop of een tablet-computer direct aan de ES920 aansluiten en via de ingebouwde luidsprekers weergeven.
 

Accessoires

Voor de ES920 zijn de volgende optionele toebehoren verkrijgbaar: 

De HM-5 standaard is perfect op het design van de ES920 afgestemd. Bovendien kan de HM-5 standaard door de extra montage van de drievoudige pedaaleenheid F-302 tot een volwaardige digitale piano worden uitgebreid. Zie ook de bundel-optie prijzen in het optie menu!

Transporteer uw ES920 altijd veilig met de Kawai SC-1 softbag.

Het 3-voudige pedaal GPF-3 breidt uw ES920 ook op het podium uit. 

Klik hier om de handleiding van de Kawai ES920 te downloaden

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Fotogalerij

Geluid boven in derde pand

Muziek nieuws

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies