VAN VLIET MUZIEK, een muziek-totaalzaak met een brede uitstraling. In 45 jaar een begrip gemaakt in Woerden en omgeving
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Toetsen / Stage piano /

Korg D1

Korg D1 Korg D1 Korg D1 Korg D1
Korg D1 Korg D1 Korg D1 Korg D1
Korg D1
Voor muzikanten die niet alleen met klassiek bezig zijn, maar ook met jazz, rock of funk, is het gemak van spelen in een oefenruimte plus de mobiliteit om de D1 overa...

Standaard levertijd

2-5 dagen

€ 769,00
€ 620,00
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraagVoor muzikanten die niet alleen met klassiek bezig zijn, maar ook met jazz, rock of funk, is het gemak van spelen in een oefenruimte plus de mobiliteit om de D1 overal mee naartoe te nemen essentieel. Daar bovenop is een zorgvuldig gefinetuned pianogevoel crucial. De D1 is een piano die op alle punten scoort voor pianisten en toetsenisten binnen elk genre.

De D1 is gericht op het bieden van het ultieme als het gaat om slank en compact design. Het resultaat is een topkeyboard dat het gevoel van een vleugel biedt, maar tegelijkertijd buitengewoon portable is. Met zijn hoogwaardige, door KORG ontwikkelde klavier en 30 sounds die op het podium hun mannetje staan, is dit het instrument dat perfect is toegesneden op dagelijkse studie en optredens.

Hoogwaardig RH3-klavier, Made in Japan
De D1 is voorzien van een gewogen hammer action 3-klavier (RH3) dat de toucher van een vleugel nabootst met een een zwaardere aanslag voor de lage noten die geleidelijk lichter wordt naarmate je hogere noten speelt. Met het natuurlijke gevoel en gewicht van dit klavier kun je gewoon niet meer stoppen met spelen.

Compacte behuizing die je zo overal mee naartoe neemt
De basisconstructie is volledig opnieuw ontworpen met een nieuwe structuur en een design dat de behuizing terugbrengt tot een diepte van ongeveer 26cm*, de minimumdiepte waarbij je nog kunt spelen. Hoewel de D1 is voorzien van een volledig toegerust, gewogen klavier is hij in hoge mate mobiel en kan hij overal mee naartoe worden genomen in de bijpassende softcase SC-D1 (los verkrijgbaar). Het stijlvolle onderstel (los verkrijgbaar) completeert deze fantastisch uitziende set-up voor op het podium of voor thuis.
* Zonder muziekstandaard

Dertig kwaliteitssounds
De D1 bevat in het totaal 30 rijke, expressieve sounds, waaronder niet alleen een verscheidenheid aan pianogeluiden die genres als klassiek, jazz en pop omvatten, maar ook elektrische-piano, orgel- en clavinetgeluiden die van pas komen op het podium en zelfs geluiden als vibrafoon, akoestische gitaar en strijkers.

Rijke piano's toegerust voor realisme
Om een speelbeleving te kunnen bieden die verbazend dicht bij die van een akoestische piano ligt, schakelt het geluid tussen vier verschillende samples afhankelijk van de dynamiek waarmee je speelt. Van een delicate aanslag tot dynamisch fortissimo, het geluid reageert realistisch op je spel. Het algehele pianogeluid is zeer aangenaam en biedt een authentieke beleving.

Serieuze elektrische-pianogeluiden
De elektrische-pianosounds repoduceren niet alleen de klankmatige verschillen aan de hand van je spel, maar ook bijgeluiden bij het loslaten. Er zijn zes varianten ingebouwd die de sounds omvatten die veel werden gebruikt in de muziek van de jaren zestig en zeventig, alsook klanken die in soulmuziek worden gekoesterd.

Orgelsounds
Er zijn zes veelzijdige sounds die reiken van rock en jazz tot plechtige pijporgelklanken.

Baanbrekende technologie produceert natuurgetrouw de resonanties van een concertvleugel
De D1 is voorzien van functionaliteit die het geluid van een akoestische vleugel reproduceert voor natuurlijk klinkende en geweldig aanvoelende uitvoeringen.

Demperresonantie
De geluiden van de concertvleugel, de vleugel en de jazzpiano brengen demperresonantie voort om daarmee de meeklinkende trillingen van de snaren na te bootsen die worden geproduceerd wanneer je het demperpedaal van een akoestische piano ingedrukt houdt.

Simulatie van het loslaten van een toets
De D1 bootst ook de naklank van het geluid na wanneer je je vinger van een toets af haalt, en de wijze waarop je speltechniek de snaarresonantie beïnvloedt door op een natuurgetrouwe manier te reageren op staccato of legato. Dit verhoogt de expressiviteit van je performance nóg meer.

Handige functies die horen bij een digitale piano
De metronoom kan worden aan- of uitgezet met één druk op de knop. Met de Layer-modus kun je moeiteloos twee geluiden stapelen door tegelijkertijd twee knoppen in te drukken, waardoor je bijvoorbeeld strijkers of vibrafoon kunt combineren met het pianogeluid dat je speelt. Met de aanslaggevoeligheidsfunctie kun je kiezen uit vijf instellingen (licht, standaard, zwaar, uit, gefixeerd) om aan te geven hoe het geluid reageert op je speldynamiek, zodat je kunt performen met de respons van je keuze. Er zijn tevens drie hoogwaardige effecten ingebouwd: helderheid, galm en chorus. Voor elk geluid is het optimale effect al ingesteld, zodat je je gewoon op spelen kunt concentreren met de best mogelijke klank.

Standaard lijnuitgangen en tevens MIDI IN/OUT-aansluitingen
De D1 biedt precies die externe aansluitingen die je op het podium nodig hebt. De standaardmaat lijnuitgangen kunnen rechtstreeks worden verbonden met actieve speakers of opnameapparatuur. Ook is hij voorzien in MIDI IN/OUT-aansluitingen. Deze kun je verbinden met de MIDI-interface van je computer en de D1 gebruiken als MIDI-klavier of als module voor pianosounds.

Inclusief muzieklessenaar en bijbehorend pedaal voor podiumgebruik
De muzieklessenaar - onontbeerlijk voor podiumuitvoeringen - wordt standaard meegeleverd en kan moeiteloos op de D1 worden vastgemaakt. Ook inclusief compact vormgegeven, praktisch te vervoeren demperpedaal.

Concert
De CONCERT-serie is een reeks piano's die is ontworpen om dezelfde performance-beleving te bieden als wanneer je luistert of speelt in een concertzaal, in elk aspect van het geluid, de aanslag en hoe je de muziek ervaart. Met deze line-up geniet je onder alle omstandigheden van spelen, van thuisgebruik tot podiumoptredens. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Fotogalerij

Geluid boven in derde pand

Muziek nieuws

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies