VAN VLIET MUZIEK, een muziek-totaalzaak met een brede uitstraling. In 45 jaar een begrip gemaakt in Woerden en omgeving
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Toetsen / Keyboard /

Korg EK-50

Korg EK-50 Korg EK-50 Korg EK-50 Korg EK-50
Korg EK-50 Korg EK-50 Korg EK-50 Korg EK-50
Korg EK-50
Als je ooit je favoriete songs hebt willen spelen of een melodie hebt bedacht waarvan je dacht dat het een eigen stuk zou kunnen worden, dan is hier KORG om je te hel...

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 468,00
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraagAls je ooit je favoriete songs hebt willen spelen of een melodie hebt bedacht waarvan je dacht dat het een eigen stuk zou kunnen worden, dan is hier KORG om je te helpen bij het verwezenlijken van je muzikale potentieel. De KORG EK-50 is een entertainer keyboard dat je kunt gebruiken op elk muzikaal niveau en een instrument dat met je mee groeit.

Automatische begeleiding in de vorm van Styles levert je een volledige begeleidingsorkest terwijl je het klavier bespeelt. Vanaf het moment dat je begint te spelen worden er uitgebreide begeleidingspartijen gegenereerd, die je ertoe inspireren frases toe te voegen die in je hoofd opkomen. Zodra je performance-vaardigheden vorderen, krijg je moeiteloos toegang tot meer geanvanceerde functies om de ideeën binnen je muzikale schets vorm te geven.

Styles die je performance ondersteunen
De EK-50 is voorzien van automatische begeleiding in de vorm van Styles, waarmee je automatisch complete begeleidingen kunt produceren door middel van één vinger van je linkerhand of door akkoorden te spelen. Aangezien de begeleiding verandert afhankelijk van de positie op het klavier of het akoord dat je speelt, kun je moeiteloos improviseren en de melodie met je rechterhand spelen. Het is net of je een band leidt, die honderden songs kent, door middel van één vingeraanraking.

De ingebouwde Styles in de EK-50 bestrijken meer dan 280 muziekgenres van over de hele wereld, elk met vier variaties die gaan van simple tot complex, incusief een Intro en een Ending voor het begin en het einde van de song. Je kunt variatie in je performance aanbrengen eenvoudigweg door de betreffende knoppen tijdig in te schakelen aan de hand van het ritme.

Ook is er een STS-functie (Single Touch Select) die automatisch bijpassende geluiden selecteert wanneer je van Style wisselt. Het is de perfecte koppeling van Sound en Style, volledig geprepareerd en klaar voor gebruik, zodat je je kunt concentreren op leren, creëren en performen.

Bespeel een breed scala aan sounds
De EK-50 bevat meer dan 702 natuurgetrouwe sounds waaronder piano's, violen, saxen en drums. Je selecteert en bespeelt het geluid dat je nodig hebt, of je nu solo speelt of in een band. Je kunt ook gebruikmaken van de Split-functie om het klavier in twee zones te verdelen en twee verschillende sounds tegelijkertijd te bespelen, bijvoorbeeld piano met je rechterhand en bas met je linker. Hiermee creëer je extra plezier d.m.v. verschillende geluidscombinaties.

Lay-out zorgt voor intuïtieve bediening van de vele functies
Het centrum van het bedieningspaneel heeft een heldere, duidelijke display die het op dat moment geselecteerde geluid en de Style-namen voor betere leesbaarheid in grote letters toont. De belangrijkste schakelaars worden met eigen leds verlicht, wat helpt bij het aflezen van de instellingen van elke functie. Ook is er een Grand Piano-knop die je op elk willekeurig moment terugbrengt naar de pianosound waarmee het keyboard opstart, ongeacht de op dat moment geselecteerde sound.

Ingebouwde speakers voor gebruik waar en wanneer dan ook
Er zijn krachtige 10W + 10W-speakers (stereo) in het instrument ingebouwd. Deze kunnen niet alleen het geluid van het instrument zelf weergeven, maar ook het geluid van externe apparaten die je aansluit op de ingangsconnector. Daarnaast worden een lessenaar en een netvoedingsadapter meegeleverd, zodat je klaar bent om te starten zodra je het instrument uit de doos hebt gehaald. De EK-50 werkt ook op AA-batterijen (apart verkrijgbaar), waardoor je ook onderweg kunt spelen!

Handige Music Styles voor kant-en-klare speelset-ups
De EK-50 bevat 64 Music Styles met voorinstellingen voor de Style, de sound en het tempo die zijn afgeleid van die van bekende songs. Kies gewoon een Music Style en ga improviseren of verzamel ideeën voor je eigen songs.

Je favoriete songs afspelen terwijl je zelf meespeelt
Heb je een geweldig idee voor een nieuwe song? Neem die dan op met de EK-50 en bewaar ‘m. In de Song-modus kun je je eigen creaties, interne demosongs, mp3- en WAV-audiodata en SMF-data (Standard MIDI File) afspelen die bewaard zijn op een gewoon in de winkel verkrijgbare USB flash drive. Je kunt tegelijkertijd zelf met deze songs meespelen.

Styles toevoegen vanuit KORG's immense bibliotheek
De EK-50 heeft een open systeem, waardoor je tot 96 nieuwe Styles kunt inladen door middel van een USB flash drive. Naar verwachting zullen we in de toekomst nieuwe data aan de KORG-website toevoegen en we houden je daarvan op de hoogte.

Keyboard: 61 keys (velocity sensitive) with three settings for touch control
Sound Generator: Stereo PCM sound generator
Maximum Polyphony: 64 voices
Sounds: Over 702 sounds, 41 drum kits (including GM compatible sound sets)
Keyboard Sets: more than 170 sets
Effects: 34 types (148 variations)
Styles: More than 280 presets
Music Styles: 64 styles
Demo Songs: 18 songs
Audio Player: MP3, WAV (44.1 kHz)
Scales: 11 types
Metronome: Tempo, beat, volume
Tempo: 30 – 240
Key Transpose: C (-12) to C (0) to C (+12)
Tuning: 427.5–452.9 Hz
Foot Controller Jack: 6.3 mm (1/4") phone jack
Audio Input Jack: 3.5 (1/8") mm stereo mini-phone jack
Output L/ Mono, R jacks: 6.3 mm (1/4") phone jack (unbalanced)
Headphones Jack: 3.5 mm (1/8") stereo mini-phone jack
USB A Port: TO DEVICE port for connecting USB flash memory and controllers
USB B Port: TO HOST port for connecting personal computers
MIDI: USB MIDI
Display: Custom LCD with backlighting
Power Supply: AC adapter (included) or AA batteries (alkaline dry cells or nickel-metal hydride batteries) × 8 (sold separately)
Battery Life: When using alkaline dry cells: approx. 5 hours
Power Consumption: 8 W (0.1 W on standby)
Dimensions (W x D x H): 994 mm × 392 mm × 132 mm/39.13" × 15.43" × 5.20" (not including sheet music stand)
Weight: 7.5 kg/16.53 lbs. (not including sheet music stand or batteries)
Included Items: AC adapter, sheet music stand

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Fotogalerij

Geluid boven in derde pand

Muziek nieuws

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies