VAN VLIET MUZIEK, een muziek-totaalzaak met een brede uitstraling. In 45 jaar een begrip gemaakt in Woerden en omgeving
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Snaarinstrumenten / Gitaarversterker /

Roland AC-40 Acoustic Chorus Guitar Amplifier

Roland AC-40 Acoustic Chorus Guitar Amplifier Roland AC-40 Acoustic Chorus Guitar Amplifier Roland AC-40 Acoustic Chorus Guitar Amplifier Roland AC-40 Acoustic Chorus Guitar Amplifier
Roland AC-40 Acoustic Chorus Guitar Amplifier Roland AC-40 Acoustic Chorus Guitar Amplifier Roland AC-40 Acoustic Chorus Guitar Amplifier Roland AC-40 Acoustic Chorus Guitar Amplifier
Roland AC-40 Acoustic Chorus Guitar Amplifier
Gitaristen en singer/songwriters hebben in de regel een mobiele setup nodig om zo vaak mogelijk te kunnen optreden. Met de AC-40 beschik je over een betaalbare oploss...

Standaard levertijd

2-5 dagen

€ 371,00
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraagGitaristen en singer/songwriters hebben in de regel een mobiele setup nodig om zo vaak mogelijk te kunnen optreden. Met de AC-40 beschik je over een betaalbare oplossing voor akoestische gitaar en zang, uiteraard in stereo. Zoals alle versterkers van Rolands Acoustic Chorus-serie biedt hij een “cleane” en vooral natuurlijke sound en twee kanalen: één voor gitaar en een tweede voor een microfoon. De interne digitale effecten (galm en de onovertroffen Roland-chorus) zijn stereo uitgevoerd en de anti-feedbackfunctie voorkomt rondzingen, zodat je nooit voor onoverkomelijke problemen komt te staan. De lichte en desondanks oerstevige AC-40 is gewoon de perfecte amp voor singer/songwriters, die niet onopgemerkt willen blijven.

Natuurlijke akoestische sound en stereo-effecten
De AC-40 ligt helemaal in het verlengde van de Acoustic Chorus-versterkerserie en staat dus borg voor een perfect natuurlijke versterking van een akoestische gitaar, zang of een ander akoestisch instrument. Zoals alle AC-telgen is hij voorzien van een stereo-uitgang, twee luidsprekers evenals een reverb- en een chorus-effect (beide stereo). Deze aanpak levert een heerlijk diep en breed geluid op dat met een monoversterker gewoon onmogelijk is.

Grootse sound in een compacte behuizing
Met een gewicht van maar 5,3kg is de AC-40 de perfecte versterker voor onderweg. Ondanks zijn compacte afmetingen kan hij behoorlijk wat mooie herrie maken en voldoet hij dus zonder meer voor optredens in clubs, restaurants en andere kleinschalige gelegenheden. Met zijn ingebouwde kantelstand kan hij zelfs schuin worden opgesteld, wat vaak een betere geluidsprojectie oplevert. Dankzij deze voorziening kan de AC-40 bovendien als monitor fungeren, wanneer je optredens grootschaliger worden.

Twee kanalen
Dat de AC-40 speciaal voor live-toepassingen werd ontwikkeld, blijkt o.m. uit de aanwezigheid van twee gescheiden kanalen: enerzijds een GUITAR-kanaal met 6,35mm-jack en anderzijds een MIC/LINE-kanaal met een gecombineerde XLR/TRS-aansluiting voor een microfoon of een signaalbron met lijnniveau. Zelfs wie niet zingt, is hiermee geholpen, omdat je de twee kanalen ook voor het gebruik van twee verschillende pickups c.q. een pickup en een instrumentmicrofoon kunt gebruiken. Beide kanalen zijn voorzien van een 3-bands toonregeling en regelaars voor het chorus- en galmniveau.

Anti-feedbacksysteem
Vaak hebben performers live te kampen met rondzingen (alias feedback), met name op plaatsen waar de versterker om plaatsredenen te dicht bij de microfoon en/of het instrument moet staan. Vandaar de anti-feedbackfunctie van de AC-40, die automatisch de nodige maatregelen treft om rondzingen tegen te gaan. Zo word je tijdens je optredens nooit meer op het verkeerde been gezet door een technische storing, die de hele sfeer naar de maan helpt.

Nog meer handige voorzieningen
Op het achterpaneel van de AC-40 vind je talrijke aansluitingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Op de AUX IN-connector (stereo) kun je bv. een MP3-speler aansluiten. Het volume van dat signaal kan apart worden ingesteld. De LINE OUT-aansluitingen zijn bedoeld voor de directe verbinding met de PA of een recording/audio-interface (in de studio). Wanneer je een hoofdtelefoon op de PHONES-connector aansluit, worden de luidsprekers uitgeschakeld, zodat je bv. thuis niemand stoort tijdens je voorbereiding. De Chorus- en Reverbeffecten kan je met footswitches in-/uitschakelen.

• Krachtige, maar lichte stereoversterker met een natuurlijke akoestische sound.
• 2 speciaal ontwikkelde 6,5”-luidsprekers, die lekker hard kunnen gaan en altijd even perfect klinken.
• Chorus- en reverbeffect (beide stereo) voor een warm en vol geluid.
• Twee kanalen: GUITAR (6,35mm-ingang) en MIC/LINE (XLR/TRS-ingang), beide met 3-bands toonregeling en aparte effectregelaars.
• AUX IN met volumeregelaar voor MP3-spelers e.d.
• LINE OUT-connector (mono/stereo) voor de verbinding met de PA of een recorder.
• Automatische anti-feedbackfunctie.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Fotogalerij

Geluid boven in derde pand

Muziek nieuws

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies