VAN VLIET MUZIEK, een muziek-totaalzaak met een brede uitstraling. In 45 jaar een begrip gemaakt in Woerden en omgeving
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Toetsen / Digitale piano /

Roland HP504-SB White

Roland HP504-SB White Roland HP504-SB White Roland HP504-SB White
Roland HP504-SB White Roland HP504-SB White Roland HP504-SB White
Roland HP504-SB White
De HP500-serie is uitgerust met de meest recente technologieën van Roland. Het instrument klinkt, speelt en voelt fantastisch én ziet er op de koop toe nog eens zeer ...

Standaard levertijd

2-5 dagen

€ 1.699,00
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraagDe HP500-serie is uitgerust met de meest recente technologieën van Roland. Het instrument klinkt, speelt en voelt fantastisch én ziet er op de koop toe nog eens zeer elegant uit. Nieuw aan de SuperNATURAL Piano-klankgenerator is de Dynamic Harmonic-functie, die zorgt voor een groter dynamisch bereik tijdens fortissimo-pianopassages. Het nieuwe PHA-4-klavier beschikt over de beste en meest responsieve aanraakdetectie van dit moment. Het unieke Headphones 3D Ambience-effect voorziet de beste klank tijdens oefensessies met een hoofdtelefoon. Het innovatieve Acoustic Projection-systeem dat in de HP508 en HP506 zit ingebouwd, projecteert het authentieke klankveld van een akoestische piano in je oefenruimte. Het is eveneens mogelijk om je pianospel op te nemen met de ingebouwde recorder of extra leermogelijkheden te ontdekken via de compatibele Roland piano-apps voor Apple iOS-toestellen. De HP500-reeks mixt traditionele en moderne technologie en vormt daarmee een eindeloze inspiratiebron voor elke pianoliefhebber: van debuterende studenten en hobbyisten tot gevorderde spelers.

Authentieke vleugel met SuperNATURAL Pianoklankgenerator
Wanneer je op een piano uit de HP500-serie speelt, zul je ondergedompeld worden in een overtuigende piano-ervaring. Dat is te danken aan de befaamde SuperNATURAL Piano-technologie van Roland. Net als bij een echte akoestische vleugel, heeft elke noot zijn eigen karakter en verandert de klankkleur afhankelijk van hoe hard of zacht je ze aanslaat. Het uitsterven van de noten verloopt natuurlijk en organisch: de noot ebt niet alleen qua volume weg, maar verandert ook geleidelijk van kleur en wordt zachter. Naast authentieke vleugelpianoklanken, zijn er ook buffetpianoklanken voorzien, inclusief het korter uitsterven van de noten en de 'dichtere' klank van een traditionele upright-piano.

Verken verregaande vormen van dynamische expressiviteit
Terwijl je je pianovaardigheden aanscherpt, zul je ook sterker en luider kunnen spelen. De karakteristieke boventonen die samengaan met een fortissimospeelstijl, laten je compleet nieuwe klankkleuren ontdekken. De nieuwe Dynamic Harmonic-functie maakt het mogelijk om deze karakteristieken aan je persoonlijke smaak aan te passen, waardoor ook gevorderde en doorgewinterde spelers nieuwe expressieve mogelijkheden zullen ontdekken.

Pas de sound aan je speeltijl of woonkamer aan
Met de HP500-serie is het heel eenvoudig om de klank aan je persoonlijke speelstijl of favoriete muziekgenre aan te passen. Door gebruik te maken van de ingebouwde Piano Designer kun je onder meer klankaspecten als snaarresonantie, soundboard-gedrag en vele andere zaken tweaken. De nieuwe Individual Note Voicing-functie laat je zelfs nog veel gedetailleerder werken, door elke noot afzonderlijk aan te passen wat toonhoogte, volume en klankkarakter betreft. Daarnaast is deze unieke en krachtige feature ook handig om de algemene pianoklank uit te balanceren en af te stemmen op de akoestische eigenschappen van eender welke kamer of hoofdtelefoon. Met de HP508 en HP506 is het mogelijk om je persoonlijke instellingen weg te schrijven naar een usb-geheugendrager en die opnieuw op te roepen wanneer nodig.

Laat je inspiratie de vrije loop met de unieke aanslaggevoeligheid
Wanneer je pianoskills verbeteren, zorgt de HP500-serie dat je pianoperformances extra glans krijgen. De nieuwe ontwikkelde PHA-4 Concert- (HP508/HP506) en Premium-klavieren beschikken over de baanbrekende aanraakdetectie en het Escapement-mechanisme van Roland, waardoor je optimaal kunt genieten van het uitgebreide toonspectrum van de SuperNATURAL Piano-klankgenerator. Dat zorgt ervoor dat de toetsen uiterst gevoelig zijn en tijdens het spelen zelfs de meest subtiele nuances opgepikt worden. De toetsen repliceren de unieke look, touch en vochtabsorberende eigenschappen van de ebbenhouten en ivoren toetsen van een authentieke akoestische vleugel. Het aanslaggeluid van de toetsen klinkt zachter dan bij voorgaande modellen, waardoor je anderen niet hindert wanneer je met de hoofdtelefoon pianospeelt.

Authentiek reagerende Damper Pedal
Alle modellen binnen de HP500-reeks worden geleverd met een Progressive Damper Action-pedaal dat nauwgezet de karakteristieken van het demperpedaal van een akoestische piano repliceert. Het pedaal beschikt over de voortdurend voelbare respons die ervaren spelers verwachten, inclusief lichte weerstand als het ingedrukt wordt en meer weerstand wanneer de demperfunctie in actie treedt. Dat zorgt voor een meer intuïtieve bediening tijdens het spelen, en maakt het mogelijk om geavanceerde half-pedaal -technieken uit te voeren en de subtiele gradaties tussen sustain en resonantie op te zoeken.

Ervaar het echte klankveld van een akoestische piano
Het unieke klankveld dat ontstaat wanneer je op een akoestische piano speelt, komt tot stand door een complexe maar harmonieuze combinatie van verschillende elementen, zoals resonanties van de snaren, het klankbord en het frame. De HP508 en HP506 repliceren al die authentieke nuances met de innovatieve Acoustic Projection-technologie van Roland, die het ruimtelijke geluidsysteem van ons V-Piano Grand-vlaggenschip met de SuperNATURAL Piano-klankgenerator verbindt. Het Acoustic Projection-systeem bestaat uit meerdere luidsprekers die discreet in de piano werden weggewerkt. Terwijl je speelt, hoor je de klank op dezelfde plaatsen ontstaan als bij een akoestische piano. Het geluid wordt in de lucht geprojecteerd, waardoor je met een verbluffende nauwkeurigheid ondergedompeld wordt in het authentieke klankveld van een akoestische piano.

3D Sound Space laat je optimaal genieten met een hoofdtelefoon
Wanneer je 's nachts of in de buurt van anderen oefent, is de kans groot dat je voor langere tijd achter de piano kruipt met een hoofdtelefoon. Met de nieuw ontwikkelde Headphones 3D Ambience-functie kun je tijdens private speelsessies genieten van het volle geluid van een akoestische piano. Als je een hoofdtelefoon inplugt, lijkt het net alsof het geluid uit het instrument zelf komt.

Scherp je vaardigheden aan door je pianospel op te nemen en evalueren
Een leuke manier om de dagelijkse oefeningen efficiënter te maken, is door je pianospel op te nemen, jezelf te evalueren en te leren uit je fouten. De ingebouwde recorder in de HP500-piano's staat altijd paraat om je performances als MIDI- of audio-data op te nemen op een usb-geheugendrager. Plug simpelweg een usb-stick in het instrument, upload de bestanden naar je favoriete sharing-diensten of sociale netwerken én deel je geluidsbestanden met vrienden, familie of je pianoleerkracht. Altijd en direct kunnen opnemen is een krachtige feature die niet alleen voor studenten maar ook voor ervaren pianisten leuk en nuttig is.

De Piano Partner en Air Performer-apps ontwikkelen je vaardigheden en maken oefenen leuker
De gratis iOS-apps van Roland zijn het perfecte hulpmiddel om steeds gemotiveerd te blijven spelen en oefenen met de HP500-piano's. Met Air Performer kun je meespelen met je favoriete nummers, die via je iPhone, iPad of iPod touch draadloos* worden afgespeeld via de luidsprekers van de piano. In de Piano Partner-app zit ook Flash Card: een interactief muziekprogramma voor kinderen, plus een intuïtieve grafische interface om de klanken en nummers van de HP500-reeks mee te ontdekken. Bij Piano Partner hoort ook DigiScore Lite, een toepassing die de ingebouwde songs van de piano als een partituur op je iPad tonen. De apps zijn beschikbaar via de Apple App Store en maken het eenvoudig om de mobiele technologie van vandaag te integreren in je pianospel .

* Draadloze communicatie vereist de Roland WNA1100-RL Wireless USB Adaptor (afzonderlijk verkocht) en een draadloos LAN-toegangspunt met internetverbinding.

Handige extra functies voor dagelijks gebruik
De HP500-serie beschikt over verschillende praktische functies voor dagelijks gebruik. Met de Volume Limit-feature kun je een maximum geluidsniveau voor de piano instellen, zodat je kinderen niet onverwacht als luidruchtige wildebrassen tekeer kunnen gaan. Het geluidsvolume van de hoofdtelefoon kan afzonderlijk van dat van de speakers geregeld worden, zodat je voorkomt dat de hoofdtelefoon te luid staat, wanneer je hem inplugt. Met zowel een stereo 1/4-inch als een 1/8-hoofdtelefoonaansluiting, kun je zowel een over-ear-headset als een oorhoofdtelefoon aansluiten. De ingebouwde muziekstandaard is makkelijk in hoogte verstelbaar zodat iedereen - volwassenen én kinderen - probleemloos de muziekpartituur kunnen lezen.

• Geniet van een superieure klank met de SuperNATURAL Piano-generator, die de rijke en complexe sound van een authentieke akoestische vleugelpiano levert
• Ervaar een nieuwe graad van aanraakgevoeligheid met het PHA-4-klavier, dat over de laatste nieuwe aanraakdetectie van Roland beschikt
• De nieuwe Dynamic Harmonic-functie voorziet een unieke klankkleur en krachtige sound bij fortissimopianospel
• Gebruik de nieuwe Individual Note Voicing om de klank te personaliseren door voor elke noot afzonderlijk de toonhoogte, het volume en het karakter aan te passen
• Het Headphones 3D Ambience-effect staat garant voor een geweldige klankervaring wanneer je een hoofdtelefoon gebruikt
• Ontdek nieuwe leermethoden met de Piano Partner en Air Performer: de gratis piano-applicaties van Roland voor je iPhone, iPad of iPod touch
• Neem je pianospel op met de ingebouwde recorder en dat als MIDI- of geluidsbestanden (een optioneel usb-flashgeheugen is noodzakelijk voor geluidsopname)
• Handige features voor dagelijks gebruik zoals een onafhankelijke volumeknop voor de hoofdtelefoon, Volume Limit-functie en aanpasbare muziekstandaard
• Alle modellen zijn beschikbaar in gesimuleerd rozenhout of eigentijds zwart

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Fotogalerij

Geluid boven in derde pand

Muziek nieuws

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies