VAN VLIET MUZIEK, een muziek-totaalzaak met een brede uitstraling. In 45 jaar een begrip gemaakt in Woerden en omgeving
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Toetsen / Digitale piano /

Roland HP603A Contemporary Black

Roland HP603A Contemporary Black Roland HP603A Contemporary Black Roland HP603A Contemporary Black Roland HP603A Contemporary Black
Roland HP603A Contemporary Black Roland HP603A Contemporary Black Roland HP603A Contemporary Black Roland HP603A Contemporary Black
Roland HP603A Contemporary Black
Roland is al sinds 1972 bezig met het creëren van de ultieme piano-ervaring, en onze huidige HP-piano’s behoren tot de meest opwindende instrumenten tot nog toe. De H...

Standaard levertijd

2-5 dagen

€ 2.011,00
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraagRoland is al sinds 1972 bezig met het creëren van de ultieme piano-ervaring, en onze huidige HP-piano’s behoren tot de meest opwindende instrumenten tot nog toe. De HP-pianofilosofie draait rond het beschikbaar maken van de sound en performance van een piano van concertniveau in je woonkamer, oefenruimte of op je studieplek, met moderne aansluitmogelijkheden en behuizingen in kleuren volgens jouw smaak, die passen bij je levensstijl. De HP603/HP603A wordt aangedreven door de nieuwste versie van onze befaamde SuperNATURAL Piano Modeling technologie, samen met een uniek klavier dat materialen in hout en kunststof combineert, voor een geweldige feel en duurzaamheid. Met zijn gesofisticeerde elegantie zorgt de klassiek vormgegeven HP603/HP603A gegarandeerd voor een grote impact bij je thuis, in de studio of speelruimte, zeker door zijn afwerkingskeuzes in eigentijds rozenhout, hedendaags zwart, en wit.

Zowel de HP603 als de HP603A beschikken over ingebouwde draadloze Bluetooth® MIDI-ondersteuning om samen te werken met apps op je smartphone of tablet, zoals Piano Partner 2 en Piano Designer van Roland. De HP603A beschikt ook over Bluetooth audio-ondersteuning, zodat je draadloos muziek kunt streamen van je mobiele apparaat naar het geïntegreerde geluidssysteem van de piano.

SuperNATURAL Piano Modeling voor een rijke, levendige pianoklank
Druk op de meeste digitale piano's een toets in, en je hoort een opname van een pianonoot. Een SuperNATURAL Piano werkt anders, door gebruik te maken van de laatste nieuwe modelingtechnologie om de klank te simuleren, in plaats van hem af te spelen. Ons unieke modeling proces overspant het volledige klankcreatieproces van een typische piano, inclusief de notencombinatie die gespeeld wordt, de resonantie van de noten en de manier waarop de vele elementen van een piano met elkaar interageren. Het resultaat is een rijke, complexe, levendige sound - compleet met boventonen - die verandert naargelang de manier waarop je speelt, iets wat onmogelijk is wanneer een piano geluidssamples gebruikt. Dat maakt het verschil tussen naar een opname luisteren of zélf aanwezig zijn bij een concert.

De klank van een vleugelpiano via je hoofdtelefoon
Het geweldige aan digitale piano's is dat je er een hoofdtelefoon in kunt pluggen om in stilte te oefenen. Maar sommige digitale piano’s schakelen simpelweg het geluid van de luidsprekers naar de hoofdtelefoon door. Dat is een gemiste kans, want een goede hoofdtelefoon voorziet een opmerkelijke helderheid en rijke details tijdens het oefenen. De piano's van Roland gebruiken Headphones 3D Ambience om de klank te optimaliseren, zodat het net lijkt alsof het geluid vanuit de piano - en niet via de hoofdtelefoon ontstaat. Daardoor krijg je een zeer natuurlijke en immersieve speelervaring. En kun je ook voor langere periodes oefenen zonder moe te worden, op eender welk tijdstip: overdag of 's nachts.

De look en feel van een houten klavier, zonder de nadelen
De houten pianoklavieren die je vaak bij akoestische piano's ziet, zijn erg aantrekkelijk om naar te kijken, en voelen ook stevig en authentiek aan onder je vingers. Maar een volledig houten klavier is niet de beste aanpak voor een digitale piano, aangezien houten toetsen regelmatig onderhoud vereisen om ze in optimale conditie te houden. De HP603/HP603A beschikt over een nieuw type klavier, dat hout en kunststoffen optimaal met elkaar combineert: mooie houten zijkanten die elke toets een vertrouwde, vaste massa bezorgen die precies juist aanvoelt wanneer je erop speelt. Het duurzame binnenframe zorgt er dan weer voor dat je nog jarenlang plezier zult beleven aan je Roland-piano, zonder je zorgen te moeten maken over de betrouwbaarheid. Je kunt ook ‘s nachts spelen, want onze pianotoetsen zijn zo gebouwd dat ze minder ‘tikgeluiden’ maken wanneer je ze bespeelt.

Speelt als een akoestische vleugelpiano
Bij de pianotoetsen draait het niet alleen om de looks, maar ook om hoe ze bewegen. Elke toets van de HP603/HP603A is voorzien van een stabilisatiepin, om de verticale beweging vlot en precies te doen verlopen. Daardoor worden zijdelingse toetsbewegingen vermeden en ontstaat er geen ongewenst lawaai, zoals op sommige piano's - onder meer bij het spelen van glissandopartijen. Aangezien de HP603/HP603A over onze nieuwste pianoklankgenerator beschikt, hebben we ook het sensorsysteem van de toetsen aangepast, zodat het geluid en het klavier in volledige harmonie werken voor de ultieme pianobeleving. En tot slot reproduceren de toetsen ook de look en feel van écht ebbenhout en ivoor. Dankzij hun textuur met vochtabsorberende eigenschappen glijden je vingers er tijdens het spelen nooit af.

Verbind je smartphone of tablet via Bluetooth en gebruik apps om je te helpen bij het leren
Vandaag spelen en leren mensen vaak piano met behulp van smartphones en tablets. Met de bluetooth-functie maakt de HP603/HP603A draadloos verbinding met je smartphone of tablet, zodat je gebruik kunt maken van populaire iOS/Android-muziekapps . De unieke Piano Partner 2-app van Roland toont de digitale partituren van de interne songs van de piano, en je kunt zelfs de pagina's omslaan met de pedalen. De app voorziet ook een reeks leuke begeleidingsritmes om je timing mee aan te scherpen, plus tal van nuttige praktische tools en nog veel meer. En met de Piano Designer-app verkrijg je toegang tot de krachtige Piano Designer-functies via het handige aanraakscherm van je mobiele toestel.

Zowel de HP603 als de HP603A ondersteunen Bluetooth MIDI, maar de HP603A ondersteunt ook Bluetooth audio. Daarmee kun je draadloos audio van je smartphone of tablet streamen naar het geïntegreerde geluidssysteem van de HP603A. Je kunt samenspelen met songs uit je muziekbibliotheek of content op online sites, en een hechtere ervaring beleven met alle piano-onderwijscontent die op het web beschikbaar is . En wanneer je even wilt relaxen, dan zorgt het hoogwaardige speakersysteem van de HP603A voor een rijke stereoklank wanneer je naar muziek wilt luisteren.
*De beschikbaarheid van de Bluetooth-functie hangt af van het land waar je dit product aankoopt.

Elegant design, klassieke lijnen, tijdloze sound
Ook al zit hij nokvol geavanceerde technologie, de HP603/HP603A is geruststellend traditioneel op vlak van stijl. De piano combineert de klassieke lijnen met een ruimtebewust design en is beschikbaar in drie prachtige afwerkingen: contemporary rosewood en makkelijk schoon te houden contemporary black of white. Eenmaal je piano thuis staat, hoef je ze niet eens aan te zetten om te beginnen musiceren: gewoon het klavierdeksel openen en spelen.Sound Generator
Piano Sound: SuperNATURAL Piano Modeling
Max. Polyphony:
• Piano: Limitless (solo playing using ‘Piano’ category tones)
• Other: 384
Tones: Total 319 Tones

Keyboard
Keyboard: PHA-50 Keyboard: Wood and Plastic Hybrid Structure, with Escapement and Ebony/Ivory Feel (88 keys)

Pedals
Pedals: Progressive Damper Action Pedal (Damper pedal: capable of continuous detection, Soft pedal: capable of continuous detection/function assignable, Sostenuto pedal: function assignable)

Speaker System
Speakers: 12 cm (4-3/4 inches) x 2
Rated Power Output: 30 W x 2
Volume Level (SPL): 106 dB (This value was measured according to the method that is based on Roland's technical standard.)

Headphones
Headphones: Effect: Headphones 3D Ambience

Tuning, Voicing
Touch Sensitivity: Key Touch: 100 types, fixed touch
Master Tuning: 415.3 to 466.2 Hz (adjustable in increments of 0.1 Hz)
Temperament: 10 types (Equal, Just Major, Just Minor, Pythagorean, Kirnberger I, Kirnberger II, Kirnberger III, Meantone, Werckmeister, Arabic), selectable temperament key
Effects: Ambience, Brilliance
Piano Designer:
• Lid
• Key Off Noise
• Hammer Noise
• Duplex Scale
• Full Scale String Resonance
• Damper Resonance
• Key Off Resonance
• Cabinet Resonance
• Soundboard Type
• Damper Noise
• Single Note Tuning
• Single Note Volume
• Single Note Character

Internal Songs
Internal Songs:
• US: Total 363 songs
• Other: Total 353 songs

Data Playback
Playable Software:
• Standard MIDI Files (Format 0, 1)
• Audio File (WAV, 44.1 kHz, 16-bit linear format, require USB Flash Memory)

Recorder
Recordable Software:
• Standard MIDI Files (Format 0, 3 parts, Approx. 70,000 notes memory)
• Audio File (WAV, 44.1 kHz, 16-bit linear format, require USB Flash Memory)

Bluetooth
Bluetooth:
• Audio: Bluetooth Ver 3.0 (Supports SCMS-T content protection)
• MIDI, digital sheet music turning: Bluetooth Ver 4.0 (Bluetooth LE)
*HP603 supports Bluetooth MIDI and digital sheet music turning only

Compatible Android / iOS Apps (Roland)
Compatible Android / iOS Apps (Roland):
• Piano Partner 2
• Piano Designer

Convenient Functions
Convenient Functions:
• Tilt Adjustable Music Rest (3 levels)
• Classic Position
• Metronome (adjustable Tempo/Beat/Down beat/Pattern/Volume/Tone)
• Registration
• TwinPiano (with Individual Mode)
• Transpose (in semitones)
• Speaker volume and Headphones volume automatically select function
• Volume limit function
• Panel Lock
• Auto Off

Other
Display: Graphic LCD 132 x 32 dots
Connector:
• DC In jack
• Input jacks: Stereo miniature phone type
• Output (L/Mono, R) jacks: 1/4-inch phone type
• USB Computer port: USB B type
• USB Memory port: USB A type
• Phones jack x 2: Stereo miniature phone type, Stereo 1/4-inch phone type
Power Supply: AC Adaptor
Power Consumption: 9 W
Accessories:
• Owner's Manual
• Roland Classical Piano Masterpieces
• Roland Piano Arrange Collections "Let's Enjoy Piano"
• AC Adaptor
• Power Cord
• Headphone Hook

Size and Weight (including piano stand, with music rest)
Width: 1379 mm, 54-5/16 inches
Depth: 430 mm, 16-15/16 inches
Height: 1064 mm, 41-15/16 inches
Weight: 50.7 kg, 110 lbs 1 oz

Size and Weight (including piano stand, when folding down the music rest)
Width: 1379 mm, 54-5/16 inches
Depth: 456 mm, 18 inches
Height: 902 mm, 35-9/16 inches
Weight: 50.7 kg, 110 lbs 1 oz

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Fotogalerij

Geluid boven in derde pand

Muziek nieuws

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies