Van Vliet Muziek is een echte winkel met muziekinstrumenten en een begrip in de regio Midden Nederland
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Snaarinstrumenten / Gitaarversterker /

Roland Micro Cube GX White

Roland Micro Cube GX White Roland Micro Cube GX White Roland Micro Cube GX White Roland Micro Cube GX White
Roland Micro Cube GX White Roland Micro Cube GX White Roland Micro Cube GX White Roland Micro Cube GX White
Roland Micro Cube GX White
De MICRO CUBE is al bijna 10 jaar een heuse bestseller – en tegelijk de populairste batterijgevoede versterker aller tijden. De nieuwe MICRO CUBE GX is net zo compact...

Standaard levertijd

product is uit assortiment.

€ 139,00
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraagDe MICRO CUBE is al bijna 10 jaar een heuse bestseller – en tegelijk de populairste batterijgevoede versterker aller tijden. De nieuwe MICRO CUBE GX is net zo compact en biedt net zo’n indrukwekkend volume als zijn voorganger, maar voegt er wel een aantal handigheidjes aan toe: i-CUBE LINK, een hoger vermogen, een chromatische tuner en een “Memory”-functie voor de opslag van je favoriete instellingen. Met de komst van “Extreme” beschik je over 8 COSM-versterkers, terwijl de effectsectie nu ook een “Heavy Octave”-type bevat om je zware riffs nog meer kracht bij te zetten. i-CUBE LINK is een audio-interface voor gebruik met een iPhone, iPad of iPod touch en je favoriete muziek-apps, wat niet alleen handig is om te oefenen en nieuwe nummers te schrijven…

Een megavette sound voor alle gelegenheden
De MICRO CUBE GX is net zo compact als de MICRO CUBE en kan eveneens op batterijen werken. Zijn sound is weliswaar net zo áf, maar nog een tikkeltje gevarieerder. Bij gebruik van zes NiMH AA-batterijen kun je tot 25 uur thuis, aan het strand, op de camping, bij vrienden enz. muziek maken! Het uitgangsvermogen werd t.o.v. de voorganger verhoogd en de interne chromatische tuner betekent dat je vanaf heden nog minder apparatuur nodig hebt.

Versterkers en effecten van wereldformaat
Ook de MICRO CUBE GX bevat een reeks COSM-versterkermodellen voor zowat alle muziekstijlen, van ultra-cleane jazz tot een machtig shredgeluid – en alles wat daartussen ligt. Het nieuwe “EXTREME”-versterkermodel gaat, qua ruigheid, nog een stap verder en laat geen twijfel rond je somberste metal-bedoelingenÂ… Het “MIC”-algoritme is dan weer handig voor het gebruik van de amp als minizanginstallatie. Met de 5 effecttypes kun je nagenoeg elke sound “maken”. Eén daarvan, “Heavy Octave”, voorziet je shredpartijen van een bijkomend donderend laag octaaf! De gescheiden DELAY/REVERB-processor bevat vanaf heden ook een veergalmemulatie, zodat je zelfs surf- en andere roots-rock moeiteloos aankunt.

OnvergetelijkÂ…
Met de “Memory”-functie van de MICRO CUBE GX kun je je favoriete sound opslaan en op elk moment oproepen. De bediening is verrassend simpel: kies een versterkermodel en de gewenste effecten, stel alles naar wens in en houd de MEMORY-knop enkele seconden ingedrukt om het geheel op te slaan. Daarna kun je op elk moment heen en weer schakelen tussen de opgeslagen sound en de fysieke instellingen van de regelaars. Eindelijk kun je dus op de juiste momenten afwisselend de ritme- en de solosound kiezen.

i-CUBE LINK: interface voor iOS-apparaten
De MICRO CUBE GX is uitgerust met een i-CUBE LINK-connector, die de directe verbinding met een iPhone, iPad of iPod touch toelaat. In tegenstelling tot andere gitaar-interfaces voor iOS-apparaten verbind je de i-CUBE LINK-connector, via de bijgeleverde kabel, met de audio-aansluiting van je smartphone e.d. voor een bidirectionele communicatie. i-CUBE LINK laat je toe om –met een verantwoorde COSM-sound– mee te spelen met je favoriete nummers of je smartphone e.d. als mobiele recorder te gebruiken. De i-CUBE LINK-connector kan bovendien dienst doen als stereo-ingang voor eender welke andere player of signaalbron, die je met de MICRO CUBE GX wil uitversterken.

‘CUBE JAM’ app: krachtig, leuk en gratis!
Met de gratis “Roland CUBE JAM” app (beschikbaar in de App Store) tover je je iOS-apparaat om tot een commandocentrale voor jams, de opname van nieuwe songideeën en het werken aan je techniek. Speel bv. in de handel verkrijgbare songs en “Minus-One”-tracks af met de MICRO CUBE GX en maak tegelijk gebruik van de puike COSM-sounds. “CUBE JAM” kan de via i-CUBE LINK ontvangen audiosignalen ook opnemen, zodat je nooit meer een fantastische riff of een leuk songfragment vergeet. Na de opname kun je het volume van de gitaar en de begeleiding apart regelen en de mix dan als WAV-bestand in het 16-bits/44.1kHz-formaat exporteren. “CUBE JAM” bevat verder handige functies voor het instuderen van nieuwe riffs: je kunt de weergavesnelheid en de toonhoogte van de audiosignalen apart instellen en gebruik maken van de “Center Cancel”-functie om de solopartij van een bestaand nummer te onderdrukken.

• Ultracompacte gitaarversterker met een speciaal ontwikkelde luidspreker.
• 8x COSM-versterkersounds, waaronder het extra beukende “EXTREME”-model.
• 8x DSP-effecten met o.m. “HEAVY OCTAVE” en een “DELAY/REVERB”-algoritme met een galmveeremulatie.
• “MEMORY”-functie voor de opslag van je favoriete versterker- en effectinstellingen.
i-CUBE LINK-connector voor het aansluiten van een iPhone, iPad of iPod touch van Apple (de interfacekabel wordt bijgeleverd).
• Gratis “CUBE JAM” app voor iOS voor de weergave van songs en jamtracks evenals voor de opname van het COSM-versterkersignaal van de MICRO CUBE GX, al dan niet met begeleiding.
• Chromatische tuner.
• Werkt op batterijen, maar wordt geleverd met een adapter en een handige draagriem.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Fotogalerij

Geluid boven in derde pand

Muziek nieuws

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies