VAN VLIET MUZIEK, een muziek-totaalzaak met een brede uitstraling. In 45 jaar een begrip gemaakt in Woerden en omgeving
0
Winkelwagen
€ 0,00
Alhambra 3 OP

Het Alhambra 3 OP is een van de nieuwe Open Pore-serie gitaren van Alhambra, die zeer betaalbaar en zeer resonant is. De stappen van het productieproces zijn verminde...

Standaard levertijd

2-3 dagen

€ 439,00
Prijs per 

 

Aantal: 
BestellenHet Alhambra 3 OP is een van de nieuwe Open Pore-serie gitaren van Alhambra, die zeer betaalbaar en zeer resonant is. De stappen van het productieproces zijn verminderd, terwijl de erkende kwaliteit van Alhambra behouden is gebleven.

Het Alhambra 3OP is gemaakt in Spanje, met baanbrekende technologieën die de geluidskwaliteit verbeteren, met een uitstekende geluidsuitvoer, een zeer goede projectie. Deze gitaar heeft geprofiteerd van de ervaring van de gitaarbouwers van Alhambra. Met zijn natuurlijke satijnen afwerking, de poriën van de gitaar 3OP blijven open, waardoor het geluid een grote resonantie heeft.

De Alhambra 3OP gitaar heeft een zeer eenvoudig ontwerp, wat neerkomt op zijn natuurlijke schoonheid. Deze gitaar geeft de student een veilige keuze en de mogelijkheid om te beginnen met een instrument met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.
Fotogalerij

Geluid boven in derde pand

Muziek nieuws

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.