VAN VLIET MUZIEK, een muziek-totaalzaak met een brede uitstraling. In 45 jaar een begrip gemaakt in Woerden en omgeving
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Toetsen / Akoestische piano /

Kawai GL10 E/P Grand piano

Kawai GL10 E/P grand piano Kawai GL10 E/P Grand piano Kawai GL10 E/P Grand piano Kawai GL10 E/P Grand piano Kawai GL10 E/P Grand piano Kawai GL10 E/P Grand piano Kawai GL10 E/P Grand piano Kawai GL10 E/P Grand piano
Kawai GL10 E/P grand piano Kawai GL10 E/P Grand piano Kawai GL10 E/P Grand piano Kawai GL10 E/P Grand piano Kawai GL10 E/P Grand piano Kawai GL10 E/P Grand piano Kawai GL10 E/P Grand piano Kawai GL10 E/P Grand piano
Kawai GL10 E/P Grand piano
De Kawai GL-10 is een vleugel met een geweldige klank, waarbij Kawai evenveel belang hecht aan een zorgvuldige afwerking en hoge kwaliteit als bij hun grotere vleugels. Het resultaat is een instrument

Standaard levertijd

levertijd op aanvraag (3 maanden)

€ 11.500,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Baby grand

De Kawai GL-10 is een grootvleugel met een geweldige klank, waarbij Kawai evenveel belang hecht aan een zorgvuldige afwerking en hoge kwaliteit als bij hun grotere vleugels. Het resultaat is een instrument dat gemakkelijk te bespelen is, een geweldige vleugelklank heeft en in bijna elke kamer past.

Het Millenium III Mechanica

De Millennium III-mechanica bestaat uit componenten van ABS carbon, een composietmateriaal dat ontstaat door de integratie van koolstofvezel in ABS-kunststof. ABS carbon is ongelooflijk sterk en stijf, waardoor de productie van lichtere mechanische onderdelen mogelijk is zonder afbreuk te doen aan de sterkte. Het resultaat is een sterkere en snellere mechaniek die meer vermogen, betere controle en meer stabiliteit biedt dan conventionele massief houten mechanieken.

Langere toetsen

Langere toetsen maken het spelen gemakkelijker en zorgen voor een gelijkmatigere respons van voor naar achter op het speelvlak. De toetsen met een hoger profiel en concertlengte maken ze stijver en zorgen voor een uitzonderlijk effectieve krachtoverbrenging en optimale prestaties.

Taps toelopend massief sparrenhouten klankbord

Het klankbord is het hart van een piano. Het doel is om de trillingen van de pianosnaren om te zetten in een rijke, krachtige klank. Kawai gebruikt voor de GL-serie klankborden alleen rechtgezaagd, massief sparrenhout dat om de drie maanden wordt gezaagd. Elk klankbord is strategisch taps toelopend om te zorgen voor het juiste niveau van resonantiebeweging in elk gebied. Alleen klankborden die voldoen aan de hoge resonantie-eisen van Kawai of deze overtreffen, worden geselecteerd voor gebruik in de GL-serie vleugels.

SOLID (Stretcher Over-Lap Integrated Design)

De SOLID-constructie zorgt voor een uitzonderlijk stijve fundering ter ondersteuning van de snaarspanning. Eerst wordt het pinblok op de plaat gemonteerd. Het pinblok en de overlappende klemstang worden dan gecombineerd tot één structuur en stevig aan de rand verankerd. De uitzonderlijke dikte van de klemstang versterkt de stabiliteit van dit robuuste frame, dat zorgt voor een stabiele stemming en een krachtig geluid.

V-pro plaat

De plaat is de akoestisch neutrale ijzeren bovenbouw van de piano waarover de snaren zijn gespannen. Alle platen van de GL-serie worden gevormd volgens het Vacuum Mold Process (V-Pro) met "Crossbone Design". Het resultaat is een plaat die sterk, stabiel en mooi is.

De Kawai GL-10 in één overzicht:

 • Geweldig geluid
 • Zorgvuldig geproduceerd
 • Sneller en krachtiger Millenium III ABS carbon mechanics
 • Langere toetsen voor gemakkelijker spelen en meer gelijkmatige respons
 • Geluidsgeoptimaliseerd klankbord van speciaal geselecteerd, massief sparrenhout
 • "SOLID-constructie voor een stabielere stemming en een krachtig geluid
 • V-pro plaat in "Crossbone Design" is bijzonder sterk, stabiel en mooi

Specificaties

Eigenschappen:

 • Fabrikant: Kawai
 • Breedte (cm): 150
 • Hoogte (cm): 102
 • Diepte (cm): 153
 • Gewicht ( kg): 282
 • Oppervlak: Hoogglans
 • Aantal pedalen: 3
 • Silent systeem: Nee
 • Wielen: Ja

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Fotogalerij

Geluid boven in derde pand

Muziek nieuws

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies