Van Vliet Muziek is een echte winkel met muziekinstrumenten en een begrip in de regio Midden Nederland
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Snaarinstrumenten / Gitaarversterker /

Roland Blues Cube Hot Black

Roland Blues Cube Hot Black Roland Blues Cube Hot Black Roland Blues Cube Hot Black Roland Blues Cube Hot Black
Roland Blues Cube Hot Black Roland Blues Cube Hot Black Roland Blues Cube Hot Black Roland Blues Cube Hot Black
Roland Blues Cube Hot Black
Met de 30 watt Blues Cube Hot kunnen gitaristen genieten van de befaamde Tube Logic-klank van Roland die ondergebracht zit in de meest compacte Blues Cube comboverste...

Standaard levertijd

2-5 dagen

€ 599,00
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraagMet de 30 watt Blues Cube Hot kunnen gitaristen genieten van de befaamde Tube Logic-klank van Roland die ondergebracht zit in de meest compacte Blues Cube comboversterker tot nog toe. Hij staat klaar om van thuis naar studio's en podia gedragen te worden. Hij beschikt over compactere afmetingen en een kleiner gewicht, maar hij is nog steeds uitgerust met een 12-inch custom luidspreker die de krachtige en rijke lampenklank van de Blues Cube doet weerklinken. Het Tube Logic-ontwerp van Roland gaat veel verder dan modeling. De filosofie start met het nauwkeurig reproduceren van het complete binnenwerk van de gerespecteerde lampenversterkers uit het tweed-tijdperk: van de gitaaringang tot en met de luidsprekeroutput. De speelklare Blues Cube is getest voor het veeleisende tourleven en werd verfijnd door feedback van topspelers. Deze opmerkelijke versterker zorgt voor een geweldige, magische klank en een bevredigend speelgevoel. Dit is veel meer dan louter een geweldige gitaar-amp: de Blues Cube Hot is een zeer expressief muziekinstrument.

Muzikale, Hoogresponsieve Versterkerklanken met Tube Logic
Warm, veerkrachtig, responsief, dynamisch, elastisch... het zijn allemaal termen die gitaristen gebruiken om de bevredigende ervaring te omschrijven die samengaat met het spelen op hun favoriete lampenversterkers. Dankzij Tube Logic van Roland kunnen al die begrippen nu ook toegepast worden op de Blues Cube Hot. Tube Logic is vandaag ingrijpend geëvolueerd sinds de originele sound van de eerste generatie Blues Cube-versterkers uit de jaren negentig. De huidige Tube Logic levert op minutieuze wijze het complexe, onwaarschijnlijk interactieve gedrag van klassieke lampenontwerpen. Tube Logic beschikt over de 'it' factor, die een gitaarversterker van een eenvoudige geluidsinstallatie in een levend, ademend muziekinstrument verandert. Een geweldige feel, distortion-controle met touch en volume, bloom, sparkle, 'sag' door de stroomvooziening en nog veel meer: alles wat spelers op prijs stellen bij een fijn afgestelde vintage lampenversterker is ook in overvloed aanwezig bij de Blues Cube Hot.

Performanceklare Versterker voor Pro Spelers
De Blues Cube is meteen klaar om live gebruikt te worden. Hij is uitgerust met 30 watt power, plus een custom 12-inch speaker die specifiek ontworpen werd voor maximale klankresponse met Tube Logic. De open-back behuizing beschikt over een populieren multiplexconstructie die een akoestisch levendige klank voorziet bij solo- of groepperformances.

Van Clean naar Crunch met One Knob Control
De Blues Cube Hot controleert de klank met slechts één knop: van clean naar crunch. Hij start met een cleane, natuurlijke en volle bijtende lampenklank. Naarmate het volume opgedreven wordt, zorgt de crunch sound voor een extra dosis rauwheid: van mild tot agressief. Daarnaast geven de Boost- en Tone-knoppen het klankkarakter verder vorm. De Boost-knop produceert een dikke, natuurlijke crunchy lampenklank, terwijl de Tone-knop een sprankelende reeks hoge tonen toevoegt. En net zoals bij een vintage tube-amp, houdt de Blues Cube van effectpedalen, zodat je jouw persoonlijke geluid verder vorm kunt geven door de voorzijde van de versterker met je favoriete pedalen te voeden.

Brede, Open Sound op Eender welk Volume
Elke gitarist met een lampenversterker weet dat je het volume flink dient op te drijven om de lampen de meest optimale klank te doen produceren. Het nadeel daarvan is dat de sound zo luid wordt dat je er uitsluitend op een gigantisch groot podium mee kunt spelen: ook al blijven gitaristen het elders vaak fanatiek proberen! Met Tube Logic levert de Blues Cube op authentieke wijze de complexe distortion-karakteristieken van uitgangslampen en hun interactie met de output transformator: met de sound die rijker en de feel die dynamischer en responsiever wordt naarmate het overkoepelende geluidsvolume opgedreven wordt. Maar, met de variabele Power Control van de Blues Cube, ben je in staat om van die muzikale opgedreven klank te genieten terwijl je het geluidsvolume afstemt op eender welke speelsituatie: van opnames in de studio tot repetities, optredens in een nachtclub en nog veel meer.

Onderhoudsvrij en Mild voor je Rug
Met zijn moderne aanpak maakt de Blues Cube Hot komaf met de grote nadelen die terug te vinden zijn bij alle lampenversterkers die krachtig genoeg zijn om er mee op een podium te spelen: die zijn immers extreem zwaar, gevoelig voor schade als gevolg van vibraties, hun lampen moeten frequent vervangen worden én hun onderhoud is behoorlijk prijzig om ze in topvorm te houden. De Blues Cube Hot daarentegen, is zo goed als onderhoudsvrij en werd nauwkeurig ontworpen om zijn draaggewicht te verminderen, zonder daarbij de klank te beïnvloeden. Met de Blues Cube Hot ben je in staat om bij elk optreden te genieten van een geweldige lampenklank, maar met een veel makkelijker transport en geen (defecte) lampen om je zorgen over te maken.

Effecten, Voetcontrole en Directe Opname via USB
De Blues Cube Hot beschikt over ingebouwde reverb en een achterpaneel dat voorzien is van een footswitch jack voor het op afstand switchen van Boost- en Tone-functies. En met de usb-jack is het heel makkelijk om de rijke klanken van de Blues Cube Hot rechtstreeks in je favoriete opnameapplicatie op je computer op te nemen.Specifications
Rated Power Output: 30 W
Nominal Input Level: INPUT: -10 dBu (1 M ohm)
Speaker: 30 cm (12 inches) x 1
Controls:
• POWER switch
• BOOST button
• TONE button
• VOLUME knob
• BASS knob
• MIDDLE knob
• TREBLE knob
• REVERB knob
• MASTER knob
• POWER CONTROL switch
• 0.5 W, 5 W, 15 W, MAX
Indicators:
• BOOST
• TONE
• POWER
Connectors:
• INPUT jack: 1/4-inch phone type
• LINE OUT jack: 1/4-inch phone type
• PHONES jack: Stereo 1/4-inch phone type
• FOOT SW (TIP: BOOST, RING: TONE) jack: 1/4-inch TRS phone type
• REC OUT port: USB type B
• AC IN jack
Power Consumption: 33 W
Accessories: Owner’s manual, Power cord
Options (sold separately): Footswitch (BOSS FS-5L, BOSS FS-6, BOSS FS-7)

Size and Weight (Excluding Protrusions
Width: 433 mm, 17-1/16 inches
Depth: 239 mm, 9-7/16 inches
Height: 413 mm, 16-5/16 inches
Weight: 12.6 kg, 27 lbs 13 oz.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Fotogalerij

Geluid boven in derde pand

Muziek nieuws

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies